royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

Janne Schaffer

Kategori: Allmänt

Jag sitter åter och skriver vad skulle jag haft gjort utan mitt skrivande som ger mig så mycket jag sitter och öppnar gårdagens post det har kommit ett packet och där i låg en riktigt fin överraskning det är en dubbel cd från Janne Schaffer signerad med en hälsning nu ska detta sättas i en guldram på väggen i mitt arbetsrum vad glad jag blir för dessa överraskningar de betyder så oerhört mycket att så många tar sig tid att tänka på mig jag blir så lycklig. I dag är det mörkt utanför fönstret och elden sprakar för fullt i kaminen, jag ska senare under dagen få hjälp av min assistent att göra inordning guldtavlan som ska upp på väggen. Nu ska jag rulla ut i köket och brygga lite kaffe i väntan på min assistent som börjar sent i dag.

Kommentarer

  • Maria Susa säger:

    Ha en bra dag! Här i Älvängen är det sjukstuga, 3 av 4 barn är sjuka så jag är hemma med dom små! P har möte i stan hela dagen! Så nu ska jag snart fixa mellanmål, fruktsallad :-)

    2017-01-17 | 09:08:52

Kommentera inlägget här: