royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

det var bättre förr

Kategori: Allmänt

I dag ser ut genom fönstret snön lyser vit minus 4 grader tid att börja elda i spisen en sådan här dag blir det många timmar framför datorn detta är en dyster årstid bara vi slapp den där eländiga snön rullstolshjul och snö ingen bra kombination. ska sortera upp gårdagens loppis fynd det var ovanligt mycket folk, och saker på loppisen .och priserna var helt passande för mig alltså extra billigt. Jag prutade så jag tänkte nu blir jag snart utslängd i kylan. Det blir nog några julkort skrivna att få julkort känns alltid roliga än att få ett elektroniskt kanske för många en bakåtsträvare men säkert uppskattat av många. Det var bättre förr.

Gekås Ullared på en Lördag

Kategori: Allmänt

N u är allt Uppackat efter lördagens handlande på Gekås i Ullared om det var mycket folk jo det var jag och min assistent och några tusen till så det var minst sagt trångt jag hade min elstol som är ganska stor så några personer lyckades ja träffa på både ben och fötter men utan några direkta skador men ett och annat skrik, förövrigt när jag kommer rullstolsbunden gnäller en hel del om att jag står i vägen i gångarna nu för tiden svarar jag, ska vi byta plats då är det slut gnällt det blev en välfylld kundvagn men nu får det dröja tills jag åker dit igen nu planerar jag för kommande Lördagens aktiviteter.

packet från Peter Dalle

Kategori: Allmänt

I går kom en packet från Peter Dalle det var en dvd film han regisserat den heter en fiende att dö för. och ett handskrivit brev med autograf. Mycket snällt.

redan fredag,

Kategori: Allmänt

Ja då var det fredag igen nu har jag gjort mitt träningspass. vid min vänstra sida på skrivbordet står en LP. skivan som Ingmar Nordström sände till mig det har kommit en hel del brev sista tiden Ingmar nordström ringde mig och frågade om paketen kommit fram det är fantastiskt vad snälla människor det finns nu blir det strax en dusch jag har beställt buss till i morgon jag ska på loppis det bli Ericks hjälpen för min favorit bagage loppis, har uppehåll nu en tröst är att till vårenstartar den upp igen,