royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

Macken

Kategori: Allmänt

Jag fick nyligen biljetter till Macken på Lorensbergs teater i Göteborg jag och Susanne blev inbjudna utav Claes Eriksson. Det blev en mycket trevlig och minnesvärd kväll med mycket skratt det var fantastisk få se showen live, dom är så otroligt duktiga inom både artisteri och sång. I dag kan jag stoltsera här hemma i min nyinköpta blå vit randiga Macken Keps i dag söndag strömmar Kim Larsens musik ur våra högtalare, det känns så sorgligt att han lämnade oss alla i går för den eländiga Cancerns skull, men hans musik finns kvar för alltid.

utebliven loppis

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är mycket förtjust i att vara på loppmarknad var det bestämt jag och min assistent skulle åter besöka bagage loppisen, i slottsskogen i går lördag jag hade under flera dagar planerat vad jag helst skulle finna där det är en äldre räknemaskin en sådan med en vev tillverkad på general Odner i Göteborg och en tv kanna från ca 50 talet en sådan som har olik färgade plast band runt själva termosen men väl där loppisen brukar vara var det helt tomt det blev ingen loppis till min besvikelse så nu gäller det att snart leta upp något nytt ställe.