royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

Go Kart

Kategori: Allmänt

Min älskade katt nissan.

Kategori: Allmänt

12 år sedan kom det en liten katt som ville bo hos mig. Hon har varit med mig hela tiden hjälpt mig hjälpt mig att fylla min dag hur mörk dagen en har sätt ut hon ville alltid mysa och hon var så snäll vid namn nissan hon har legat på min mage när jag ligger i sängen och läser och hon har fått den bästa maten och alltid haft det bra men tyvärr har hon nyligen blivit sjuk med gift stuma och blåsljud på hjärtat och med tiden magrade hon man såg rygg raden och revben hon mådde väldigt dåligt den sista tiden vi tog beslutet den 26e mars att åka till vetrineren och ge nissan en spruta så att hon kunde somna in det var ett utav det svåraste beslutet jag tagit hon betydde trotts allt mycket för mig men fick tänka på hennes bästa så hon slapp vara lidande idag dagen efter är saknaden stor hon sitter nog uppe i katt himlen och tittar ner hoppas hon har fått det bra.

Farfars lille Oliver

Kategori: Allmänt

Autograf

Kategori: Allmänt

Jag fick ett brev från Carola med denna fina bild!
 

Mattis Klum

Kategori: Allmänt

I går kom det ett brev med foto av Mattias klum med lycka till önskningar och ett foto på lejon. Vi får se om det kommer något intressant i dag. I dag är det mörk o tråkigt och ett grymt regnande fy vad jag gnäller kanske det kan bli ett race med go karten i dag. Jag ska även försöka beställa ett lass ved. Ha det nu bra alla n i så skrivs vi snart igen.

En dag på ullared.

Kategori: Allmänt

I dag var jag och min assistent Maria på Gekås i Ullared och shoppade vi anlände med färdtjänst bussen sedan in till receptionen för att få låna en el driven stol detta är en fantastisk service Gekås har att kunna få låna en sådan det underlättar att ta sig runt i Affären med så stora ytor jag handlade en hel del bland annat fick jag tag på en vit sommarjacka som det så småningom ska sitta reklam på med Majornas Go Karting på. Vi åt även middag på Gekås nya restaurang vi var tvungna att få förlängt avres tiden med färdtjänsten 1 timma senare för det var så mycket att se på. Det var en bra dag med mycket upplevelser. Nu ska bara allt packas upp och ställas till rätta nu blir det nog ingen resa dit förrän till sensommaren.

Nya autografer och brev

Kategori: Allmänt

Nyligen fick jag brev med ett stort signerat foto av Denzel Washington och ett av Olivia Nevton John. Nu ska dess sättas in i en guldram och hitta en bra plats på väggen i mitt arbetsrum.

Haveri Med Go Karten

Kategori: Allmänt

Måndag körde jag Go Kart efter några varv lät motorn så konstigt 50 meter från depån sluta den driva på bakhjulen. Jag rullade fram till depån då kom det ut 2 mekaniker och plockade bort samtliga bakkåpor och skydd. Sedan hämtade dom en annan bil som dom rullade fram till mig det var drivanordningen mellan motor, och drivaxeln som gått sönder dom demonterade fort, mitt specialbyggda pedalställ flyttade över det till den andra Karten. Jag måste ha det pedalstället eftersom jag enbart kan reglera broms och gas med mitt högerben men när allt var monterat och klart var det dags att ge sig ut på banan igen. Men motorn på den bilen gick lite ojämnt så en av mekanikerna fick komma springande och justera gasen och insprutningen sen bar det av i fullt race igen det blev ytterligare några härliga varv tills målgång därefter som vanligt kaffe och lite småprat. 

En dag på Ikea

Kategori: Allmänt

Jag och min assistent åkte till Ikea en lördag vi rullade runt i varuhuset i 3 timmar det blev ett besök i restauranten med en portion köttbullar 8st ”Hästbullar” vem vet men va då det blev några kartonger doftljus och sedan efter att suttit i entrén i 1, 5 timmar och väntat på försenad färdtjänst sedan bar det av hemåt.