royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

julen

Kategori: Allmänt

Den här julen har inte varit något vidare jag har liggat till sängs genomförkyld och med hosta. och feber i dag är första dagen sedan före jul jag är uppe och kan äta frukost vid bordet istället för i sängen när jag har feber är jag helt utslagen jag kan inte ens lyfta en arm sedan har jag sedan en längre tid en svår urinvägsinflamation. jag har kurerat mig med 2 st penecelin kurer helt utan verkan har precis ringt min läkare som ska höra av sig senare under dagen någon julmat ar det nästan inte varit tal om jag tror att det blir nog strax sängen igen för tröttheten börjar göra sig påmind hur tråkigt det än verkar.

snö snö,

Kategori: Allmänt

I dag måndag tittar ut genom fönstret men det är ju alldeles vit ute nej men vad jobbigt det har kommit mycket snö eländes, elände o det är 4 minus jag ska tända en brasa i spisen det blir så varmt och skönt nu är klockan 9.45 nu kommer strax min assistent vi ska göra klart alla mina julkort i dag och sedan blir det garaget en stund för det har varit punktering på min Eloped så nu är innerslangen bytt jag hade tur och fick hjälp att sätta till baks hjulet igen så nu återstår det bara justeringsarbeten o div rengöring sedan måste vi ta in mer ved.

spännande brev.

Kategori: Allmänt

När jag vaknade i dag lördag är det minus grader ute nu kan man tala om växlande väder först regn och plusgrader sedan frost nu står det 2 st lågtryck och väntar på att komma med stora mängder regn just nu sitter jag och öppnar gårdagens post ett brev kom från Malena Ivarsson ett handskrivet brev sedan är det ett stort vadderat kuvert det är alltid lika spännande det var från Gösta Linderholm ett stort signerat foto 3 st signerade cd skivor och ett personligt handskrivit brev. Detta var fantastiskt att ändå att vara så snäll och göra så mycket för mig det kallas empati. Nu ska jag sätta in Göstas foto och cd skivor i guldramar likaså Malenas brev. Nu fortsätter jag skriva

tuve raset 77

Kategori: Allmänt

I går var det 40 år sedan Tuve raset i Göteborg då hade jag precis startat som verkstadschef på Hammars rivningsfirma i Mölndal och Tuve raset blev det första stora arbetet på Hammars för mig när vi kom dit med våra maskiner var det total kaos däremot flöt arbetet på alldeles utmärkt, den enes död den andres bröd är ett utmärkt talesätt för detta arbete och det skulle bli många fler bra rivningar.