royikaros.blogg.se

Hej alla min nya vänner. Har aldrig bloggat förut och mitt namn är Roy. Jag kan här göra en kort info om mig själv,jag är född 52,detta är inte "stenåldern"? Jag var ute för en svår motorcykelolycka 1996 med min Honda goldwing, jag körde rakt in i sidan på en bil körd av en "Kärring" som inte stannade vid stopptecken. Jag fick mycket skador som dolda handikapp med en ständigt nackvärk, svårt att röra nacken, skador på några kotor och huvudvärk. Men jag kunde fortfarande gå! Men så år 2002 hände något som skulle förändra hela mitt liv liv jag drabbades av en stroke endast 50 år gammal och blev nu förlamad på min vänstra sida, så nu är jag hjulbent. Här kommer jag skriva av mig om min vardag

inbrottsförsök

Kategori: Allmänt

I GÅR HÄMTADE MIN NYA rullstol DET KRÄVER MYCKET STORT TÅLAMOD ATT KÖRA HÄR INNE MED DEN SVÄNGER NÄMLIGEN PÅ bakhjulen ocxh det går att både vinkla och höja sättet och fotstöden åt nästan alla håll när vi kom hem i går med nya stolen och körde fram till ytterdörren har det varit någon och försökt göra inbrott hos en tuta varv trasig vi pratade med närmsta grannen som hade sett en kvinna som bettet sig underligt runt på vår väg hon var säker vad hon komm ifrån det har nyligen flyttat in ett flertal Polacker i närheten av oss och den kvinnan bor tydligen där så nu gäller det att hålla koll runt oss det är polisanmält och jag har varit i kontackt med en glasmästare som kommer i morgon Fredag.

spännande brev.

Kategori: Allmänt

Jag sitter just nu och öppnar gårdagens post det är en hel del det ena är från konstnären Peter Linde det är han som gjort de omtalade skulpturerna varav den ena är Ingemar Johansson den finns i Göteborg och den andra är den omtalade statyern av fotbollspelaren Zlatan Ibrahimović Peter har även skrivit ett längre brev och medsänt ett fot på skulpturen av Ingermar Johansson. ETT AV KUVERTEN ÄR MYCKET STORT DET KOMMER FRÅN u.s depart of Justce i keveret.ligger en bok The FBI Story och ett par stora foton på FBi Identitet märken.